VoetreflexPlus™ Bedrijfsmassages

Werken bij Feet Factor-E

Werken bij Feet Factor-E betekent werken in een snelgroeiende, landelijk georiënteerde onderneming met een ambitieus en informeel team. Wij bieden onze klanten een bewezen effectief VoetreflexPlus™ Bedrijfsmassage-menu aan. Op professionele wijze werken wij aan een optimaal niveau van welbevinden voor de medewerkers van onze opdrachtgevers. Klanttevredenheid en kwaliteit hebben wij hierbij hoog in het vaandel staan.

Feet Factor-E heeft haar hoofdkantoor in Breda en werkt landelijk met zelfstandig lokaal werkende VoetreflexPlus™ therapeuten. Ter uitbreiding van ons team zijn wij in diverse regio’s van het land op zoek naar

 

Freelance VoetreflexPlus™ therapeuten / Energie Managers

 

Dit ga je doen

Als freelance VoetreflexPlus™ therapeut ben je het visitekaartje van onze onderneming. Je draagt zorg voor het geven van VoetreflexPlus bedrijfsmassages op locatie van onze opdrachtgever en haar medewerkers. Samen met je freelance collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening.

 

 

 

Jouw profiel

Ben jij een enthousiaste en energieke persoonlijkheid met een HBO VoetreflexPlus™ diploma, bij voorkeur aangevuld met het HBO-diploma Medische Basis Kennis? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, ben je goed georganiseerd en zou jij naast het werken in je eigen praktijk ook medewerkers uit het bedrijfsleven op locatie van onze opdrachtgever VoetreflexPlus™ massages willen geven, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

 

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

• Werken met een gemotiveerd en positief gedreven team

• Werken met het gemak van goed georganiseerde organisatie achter je

• Werken voor leuke opdrachtgevers en haar medewerkers

• Werken in je eigen regio

• Flexibel in te delen werktijden/dagen

• Werken op freelancebasis (wij helpen je hierbij indien dit nieuw voor je is)

• Werken voor een duurzaam denkende organisatie

• Mogelijkheid voor een massage benodigdhedenpakket

 

Jouw reactie

Ben je enthousiast en denk je dit kan wel iets voor mij zijn?

Stuur dan jouw cv en motivatie naar info@feetfactor-e.nl en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen. Voor meer informatie kun je Yvonne Kuenen bereiken op 06-12703982

Feet Factor-E

VoetreflexPlus™ bedrijfsmassages

Catharinastraat 99C3

4811 XG Breda